White tävlar med mobilapp för biologisk mångfald

Med Add Another Layer, en mobilapplikation för biologisk mångfald, har White gått till final i den internationella tävlingen The Green Architecture Competition. Add Another Layer är ett av tio bidrag som slutnominerats i kategorin Concept & Strategy.

Appen gör det möjligt att samla och dela kunskap om biologisk mångfald i ett socialt nätverk. Add Another Layer fungerar också som ett spel där användarna interagerar och inspireras att omsätta kunskapen i verkligheten, något som höjer den globala medvetenheten.

Bakom idén står Ulrika Stenkula, Kristina Philipson och Sander Schuur från White i samarbete med Carl Kärsten, Barthel. Tillsammans med Therese Glimskär, Sanna Frese och Karin Nordström har de utvecklat en prototyp för Add Another Layer.

Teamet finns på plats i Amsterdam den 12 juli för att visa sitt tävlingsbidrag. Vinnarna presenteras på kvällen samma dag. The Green Architecture Competition arrangeras av Nederländska Arkitekturinstitutet och ministeriet för ekonomi, jordbruk och innovation i Holland.

Läs mer om Add Another Layer och tävlingen här.

Add Another Layer (870x1237)

Add_Another_Layer2.jpg