White medlem i Sustainable Innovation

White blir det elfte medlemsföretaget i Sustainable Innovation. Tillsammans med Sustainable Innovation kommer White bedriva projekt som visar hur arkitektur kan bidra till ett mer resurseffektivt och hållbart samhälle.

White och Sustainable Innovation kommer tillsammans att vidareutveckla befintliga initiativ samt lansera nya projekt inom hållbar bebyggelse. Som medlemsföretag blir White en viktig del av Sustainable Innovations omfattande nätverk av företag, forskare och entreprenörer. Genom samarbetet vill de två parterna öka uppmärksamheten kring hållbara boende- och levnadsmöjligheter.

– Vi ser fram emot att samarbeta med Sustainable Innovation, bidra med vår expertis inom hållbar, innovativ gestaltning och skapa resurseffektiva byggnader, säger Monica von Schmalensee, VD för White.

– Vi är väldigt glada att få välkomna White som medlemsföretag i Sustainable Innovation. Hur vi planerar den byggda miljön blir allt viktigare för att skapa hållbara städer och boendealternativ, och White har höga ambitioner när det gäller att designa energieffektiva och hållbara byggnader, säger Ola Alterå, VD för Sustainable Innovation.

Om Sustainable Innovation
Sustainable Innovation AB är ett icke vinstdrivande företag som ägs av Föreningen för energieffektivisering (Effekt) där Riksbyggen, Vattenfall, Göteborg Energi, JM, Maingate, Fagerhult, Toyota, Stockholmshem, ÅF, Intel och White är medlemmar. Vi driver projekt som visar vägen till ett mer resurseffektivt samhälle med hållbar tillväxt.