Träffa White på Gather Festival 13-16 september 2017 i Stockholm

Träffa oss på Gather! Vi på White är stolta och glada över att vara en del av Gather Festival 2017, en innovationskonferens och festival som för första gången äger rum på Nobelberget i Nacka, 13-16 september. Festivalen riktar sig till innovationsdrivna människor, förändringsbenägna företagare, ambitiösa startups, kreativa kulturskapare och tekniska revolutionärer. Gather fokuserar i år på fem olika teman: ”Urban development”, ”Economy”, ”Human vs. Machine”, ”Democracy” samt ”Communication”.

White_gatherfestival

ONSDAG 13/9

På Urban Creation Day – Nacka kommuns stadsutvecklingsdag i regi av Gather – leder White ett labb om normkreativ stadsplanering tillsammans med the Better Block. En mild variant av civil olydnad med nya perspektiv utlovas!

Hålltider:

Kl. 12:05 Key note med Jason Roberts från The Better Block.

Kl. 13:45 Key note med Monica von Schmalensee och Mårten Frumerie (SLL) om de viktiga offentliga rum som uppstår i samband med ny tunnelbana

Kl. 14:45 LABB! White Arkitekter och the Better Block. Normkreativ stadsplanering med inbjudna ungdomar på ett av nyckelstråken när Nacka bygger stad

TORSDAG 14/9

Under torsdagen leder vi två Box Talks på Gather Festival. Se fullständigt program här.

Kl. 13:45 Box Talk i regi av White Arkitekter med Victoria Percovich: ‘Critical Urban Spaces’, ett lösningsorienterat samtal efter föreläsningar av Johan Karlsson (Better Shelter), Indy Johar samt Johanna Bratel och Karin Andersson (Dis/Order)

15:45 Box Talk i regi av White Arkitekter med Elise Grosse: ‘the Swedish Model’, från föreläsning till förändring, samtal efter dragningar av Maria Rankka (Stockholms Handelskammare), Anna Hult (CITIES) och Roger Mogert (stadsbyggnads- och kulturborgarråd i Stockholm)
Målet med Gather är att skapa gränsöverskridande möten där vi kan göra verklig skillnad – tillsammans. Uppblandat med en stor dos inspiration, kultur och musik.
Hoppas att vi ses!