Pontus Pyk ny marknadschef

Pontus Pyk har utsetts till marknadschef på White. Han efterträder Ulla Bergström som är ny kontorschef i Stockholm. Pontus kommer dela sin tid mellan rollen som marknadschef och som projekterande arkitekt.

Pontus Pyk kom till White 2011, här har han bland annat arbetat med Älvsjö hotell i Stockholm och med olika uppdrag i Ryssland.

– Mitt uppdrag är att skapa förutsättningar att nå målet i vår nya affärsplan, att bli det ledande Skandinaviska arkitektkontoret. Utmaningarna inom arkitektur och samhällsbyggande blir allt mer komplexa. Det skapar nya affärsmöjligheter för White. Jag ser fram emot att jobba övergripande som ett stöd till alla våra kontor på alla marknadsområden, säger Pontus Pyk, marknadschef på White.

Pontus Pyk har tidigare arbetat som stadsarkitekt i Lidingö och som arkitekt på Nyréns. På Nyréns arbetade Pontus med marknads- och kvalitetsfrågor i företagsledningen. Han har även byggt och ritat i egen regi. Pontus är utbildad vid Kungliga tekniska högskolan, KTH, och vid Konstakademin i Köpenhamn.

– Pontus har visat på förmågan att identifiera nya affärer och jag är övertygad om att han kommer att tillföra ytterligare kraft i sin nya roll. Den är betydelsefull för att samordna arbetet med våra nyckelkunder, säger Monica von Schmalensee, VD på White.

För mer information:
Pontus Pyk, marknadschef White, 08-402 26 92
Monica von Schmalensee, vd White, 08-402 25 84

Pressbild: http://www.white.se/aktuellt-press/pressbilder