Open House på Whites Stockholmskontor, lördag 7 oktober kl. 10-16

Häng med på en rundtur i vårt flerfaldigt prisbelönta kontor Katsan!

Guidade visningar varje heltimme
Kontorshusets totala yta är 6 700 m² och huset är fyllt av smarta lösningar för uppvärmning och nedkylning. Framförallt är den en stimulerande arbetsplats för 400 människor. Vi börjar vid kajkanten, rör oss upp i byggnaden på de olika våningsplanen och avslutar på det gröna taket som främjar den biologiska mångfalden i området. Du kommer bjudas på en spännande blandning av arkitekturhistoria och nutida projekt. Ansvariga arkitekterna för projektet Linda Mattsson och Marja Lundgren berättar. Hiss finnes.

Katsan03

Staden i mitt <3
Familjelördag på White! Hur kan vi använda kulturens kraft när vi bygger stad? Och hur har ansvariga i det aktuella stadsutvecklingsprojektet Södra Skanstull jobbat med det? En öppen utställning på plan 1 undersöker frågan. För alla barn håller vi workshop om att bygga högt i vår pop-up ateljé, med hjälp av trä, limpistol och pappersrör kan vi nå nya höjder.

Kom och fika och prata hållbar stad med några av de arkitekter och hållbarhetsspecialister som just nu jobbar med framtidens Stockholm. Utställningen är öppen hela dagen, mellan klockan 10-16.

Hoppas vi ses under broarna vid Skanstull, Östgötagatan 100

Om Open House
Open House är en internationell festival där allmänheten får gratis guidade visningar av stadens mest spännande byggnader och platser. Open House kommer till Stockholm för andra året i rad, 6-8 oktober.

Se hela programmet här
www.openhousestockholm.se

 

Katsan05

Katsan09