White på Stockholm Furniture Fair + Nordic Light Fair 2016

När: 09 Feb
9-13 februari

Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1

På årets upplaga av Stockholm Furniture Fair visar vi två helt nya produkter: Den superflexibla hyllan 1 km Display för Karl Andersson & söner, och den ljudabsorberande rumsavdelaren Divide för Gärsnäs. Därutöver har vi kompletterat möbelserien Agnes för Albin i Hyssna och Invite för Keystone.

Vill du se bilder från oss på mässan? Följ White på Instagram.

AGNES – möbelserie och monter för Albin i Hyssna
White har sedan 15 år tillbaka ett samarbete med Albin i Hyssna genom att utveckla klassiska, hållbara produkter främst för vård och äldreboende. Till Stockholm Furniture Fair 2015 lanserades möbelserien AGNES. Till årets möbelmässa kompletteras serien med fåtölj med hög rygg, fotpall, bänk och runda soffbord. Vi utformar även montern för Albin i Hyssna. Pressbilder finns här.

Design: Ingrid Backman
Monter A22:10

INVITE – möbelserie för Keystone
Invite är en serie av möbler för kontor, hotell och restaurang i mjuka, geometriska former. Till Stockholm Furniture Fair 2016 kompletterar vi 2015 års loungefåtölj och soffa med stol, bord och pallar i olika höjder.

Design: Andreas Sture & Ingrid Backman
Monter A25:02

DIVIDE – ljudabsorbent och rumsavskiljare för Gärsnäs
Divide är en luftig och semitransparent rumsavskiljare med akustisk funktion som kan monteras i tak, på vägg eller som fristående modul. Divide består av akustiska A-klassade element med textilyta och läderremmar som framtagits av spillbitar från produktion.

Design: Andreas Sture & Ingrid Backman
Monter A11:20

1KM DISPLAY – Karl Andersson och söner
Den flexibla hyllan 1km Display kan bland annat användas som tidskriftssamlare, postfack, sängbord och byggas ihop så den blir upp till 1 km lång. Hyllan finns som vägghängd och fristående och tillverkas i flera olika träslag och färgkombinationer.

Design: Kristofer Jonsson & Fanny Jiseborn
Monter A15:14

Monter för Lekolar
Vi har återigen fått i uppdrag att utforma montern för Lekolar.

Design: Ingrid Backman och Johanna Augustsson
Monter A39:22

BRAID ytterdörr för Ekstrands
Ytterdörren Braid togs fram parallellt med inredningsuppdraget för konferensanläggningen P5 i Väven. Med inspiration från näverkonst ger Braid ett mjukt och välkomnande intryck i entrén. Dörrens tydliga karaktär och formspråk blir ett fint smycke i både klassisk och samtida arkitektur.

Design: Andreas Sture & Susann Wessely Gromark