White i juryn på Stora Upptäckardagen i Halmstad

När: 07 Mar
08.00-17.00

Plats: Halmstad Arena

Den 7:e mars är det dags för Stora Upptäckardagen som hålls varje år på Halmstad Arena. Det är ett initiativ av KomTek som är en teknik- och entreprenörskola. De försöker att väcka intresse för teknik och entreprenörskap i samhället, med fokus på barn och ungdomar. Årets utmaning: ny teknik ska revolutionera äldrevården!

På White är vi oerhört stolta över att få sitta i juryn på detta evenemang. Vi tycker att det är viktigt att väcka intresse för teknik och kreativitet hos barn och det ska bli mäkta spännande och roligt att se och höra vad barnen har hittat på för smarta lösningar till äldreomsorgen.

Alla klasser (förskola upp till åk 9) i Halmstad kommun har fått möjligheten anmäla sig för att delta i Stora Upptäckardagen. De olika årskurserna har fått olika uppdrag och utmaningar.
Den 7:e mars får alla klasser ställa ut deras uppfinningar och konstruktioner på mässan. Vår arkitekt Jessica Kusnadi ska delta som en del av juryn. Tillsammans med 20 andra experter från högskola, näringsliv och kommun ska Jessica bedöma bidragen och utse en vinnare i varje årskurs.

Mer info här.