Framtidens politik. Arkitekterna och politiken del 3

När: 19 Feb
Kl. 08.00-09.30

Plats: Whites kontor Katsan, Östgötagatan 100, Stockholm

Arkitekter arbetar med projekt och projektidéer vars förverkligande är beroende av politisk förankring och hantering i en politiskt styrd berednings- och beslutsprocess. Under tre tisdagar i februari arrangeras tre frukostseminarier om politikens villkor, förutsättningar och realiteter.

Seminarium 3: Framtidens politik

Tisdagen den 19 februari kl 08.00-09.30
Hur ser den unga politiska generationen på villkoren och förutsättningarna för morgondagens politik? Hur ser deras agenda ut och vad tänker man om samarbetet med marknadens aktörer? Medverkande: Gabriel Wikström (S), förbundsordförande i SSU, Elina Åberg (MP), ledamot i kommunfullmäktige och ledamot av stadsbyggnadsnämnden i Stockholms stad, Henrik Nerlund (M), arkitekturhistoriker och ledamot av Stockholms skönhetsråd samt Erik Slottner (KD), vice gruppledare för KD i Stockholms stadshus och ledamot av stadsbyggnadsnämnden. Reflektion av Ingela Lindh, VD i AB Stockholmshem och tidigare stadsbyggnadsdirektör, Stockholms stad.

Anmälan och deltagande

Arrangörer är Staffan Carenholm och Owe Swanson, som också är moderatorer vid varje tillfälle. Seminarierna hålls på Whites kontor, Östgötagatan 100 i Stockholm. Frukost serveras från kl. 07.30. Anmälan och program.