3 x Hållbarhet: Maria Wetterstrand om ekonomisk hållbarhet

När: 18 Sep
Kl. 07.15-09.00

Plats: White Uppsala Västra Ågatan 16

Hållbarhet är vår tids största utmaning och vi tar den på fullaste allvar. Under hösten anordnar White i Uppsala en seminarieserie i tre delar om hållbarhet; ekonomiskt, socialt och ekologiskt. Temat för det första tillfället är ekonomisk hållbarhet. Inbjuden talare är Maria Wetterstrand, fristående grön samhällsdebattör och skribent samt ledamot i Whites styrelse.

Tisdag 18 september
Ekonomisk hållbarhet med Maria Wetterstrand, fristående grön samhällsdebattör och skribent samt ledamot i Whites styrelse. Hon talar om vikten att finna hållbarheten i våra ekonomiska system.

Tisdag 16 oktober

Ekologisk hållbarhet med Pär Holmgren, meterolog och välkänd debattör i klimatfrågor. Det viktiga för Pär är att förklara kopplingarna mellan de rena miljöfrågorna och de följdverkningar som de för med sig, de humanitära frågeställningarna.

Tisdag 13 november

Social hållbarhet med Alice Bah Kuhnke, hållbarhetschef på ÅF med en lång meritlista inom sociala- och rättvisefrågor. Alice föreläser kring ämnen som rättvisemärkt, fairtrade och barnarbete. Kommunikation och integration är ämnen hon brinner för.

Kl. 07.15 bjuder vi på ekologisk och närproducerad frukost. Seminariet börjar kl. 08.00. Seminarieserien 3 x Hållbarhet arrangeras för kunder till White. För mer information, kontakta Magdalena Koistinen. Välkommen till en diskussion om framtidens viktigaste frågor!